Paow copycat?

Okej, där skönt Paow rejält i mina ögon. Hon har alltid setts som den bästa utav hon, Dessie och Kissie. Men när man börjar sno saker från mindrebloggar och få cred för det själv så är det inte okej! Hela kollaget här nedan har hon snott rakt av från a piece of sisters och hon kan inte ens ge dom en länkning eller säga var hon fått det ifrån. Istället skriver hon rubriken: Världens bästa kändisar och får det hela att se ut som att det är hon som gjort det, att det är hon som hittat alla bilder på kändisarna från när de var yngre när egentligen a peace of sisters lagt ner mycket tid på det där.. Är det inte fult gjort tycker ni?


Vackraste kvinnorna?

Hur ser den vackraste kvinnan ut enligt dig? Vilk tycker du är världens vackraste kvinnor respektive Sverige vackraste?

Enligt mig är världens vackraste:

Jessica Alba
Angelina Jolie...såklart...
Jennifer Lopez. Så exotiskt vacker.
Jennifer Aniston
Och allas vår Britney Spears!

Sveriges vackraste då?

Natacha Peyre
Kenza Zouiten
Marie Plosjö
Laila Bagge


Men vad var min poäng med detta inlägg egentligen? Jo, varje dag får vi läsa Dessie och Kissies jävla ego inlägg om hur snygga dom är, om hur alla vill vara och se ut som dom. Hur bäst dom är, hur sexigast dom är osvosvosvosv... Ja, om vi nu jämför dom med alla ovan? Hur tycker ni de ser ut då? Som sveriges största fjortisar, ellerhur? Hur har dom ens mage till att vara så självgoda som dom är och klanka ner på oss läsare så mycket som dom gör. Det är tack vare oss som dom tjänar allt på sin blogg. Utan oss är dom ingenting.

Kissie Mjaaoo
Dessie

Dessie

Dessie ger tips på hur man får killen/tjejen man vill ha. Någon som ens orkar lyssna på en 15 årings raggningstips?


Dessie



HAHAHAHAHA WHAT?! PORRMODEL? Dessie lilla, du liknar en liten skitunge!
När fan ska hon sluta??

Vill du köpa Kissies hår?

Det verkar som att Kissie måste försvara sig mot inlägget Natacha Peyre riktade mot Kissies hår.
Om någon missat inlägget så skrev Natacha iaf:

"Snart åker jag och fixar mitt hår, vill ha långt igen.
Det är fint nu med, men jag trivs bäst i långt.
Så jag kommer att få sitta i en salong hela dagen, iallafall nästan :)
Men det är sååå värt det, Andreas på Björn Axen på Åhlens City är helt klart bäst.
Kvaliteten på håret är oslagbar inget trassel inga problem.
Det finns en bloggare som verkligen skulle behöva ta sig dit..vill inte säga några namn men hennes hår är kaos.
Eftersom hon försöker likna mig så kan jag tipsa henne att gå dit :)

Ni får se före och efter bilder senare.

Puss/Nati"


Och Kissies försvar är:




Paow Dessie

Kan inlägget Paow skrev inatt vara riktat mot Dessie? Tänker dom bli Paow och Dessie 4-ever igen?


Paow löshår



Bara jag som tycker det ser otroligt grått ut? Kanske har Amir råkat silverschampoot sitta i för länge!

Dessie

Dessie visar upp massa gamla bilder på henne som ett litet barn. Vad söt hon var!




Dessie

Dessie älskar Amir... försöker hon fjäska in sig till trion Steffi, Amir och Paow måntro? Kanske vill hon bli en av dem?





Hennes inlägg från inatt... Kan det vara Paow hon syftar på?

Den rosa mjukisdressen

Vem var egentligen först med den rosa mjukisdressen tror ni?


Kissie 2009

Natacha 2007

Rätt svar: Natacha såklart...

Kissie

Vem orkar sminka sig och sätta i löshår när man är sjuk?

Kissie orkar, Kissie orkar gå på stan också när hon är sjuk, ja hon orkar ju det mesta förutom att gå i skolan....


Natacha och Kissie

Detta var ju typ det bästa som kunde hända. Efter allt Kissie gjort med sig själv, endast för att vara som sin idol Natacha Peyre, så är det enda hon får en fet diss av Natacha. Fy fan va grym hon är. Kissie har till och med gått så långt nu att hon snott Natachas partymin... Natacha kollar OFTA snett på alla sina partybilder för att blicken inte ska avslöja om man är full osv osv osv.. lilla kissiekatten är en copycat utan dess lite!

Natachas inlägg:



Partyminen Natacha:



Copycaten:



Ärligt talat så skäms jag, vad fan sysslar hon med?

Blondinbella?

Woho nu har Blondinbella (kan man fortfarande kalla henne för det förresten) blivit mörkhårig och enligt mig är hon skit snygg i det! åhh vad sugen man själv blir på att färga håret mörkt. Bra jobbat Bella!


Bloggkriget mellan Katrin Z och alla "skitungar"

Jag ville bara säga att jag inte ens kommer gå in på bloggkriget mellan Katrin Zytomierska och Dessie, Paow, Kissie eftersom alla redan skrivit och länkat youtube-klippet i alla bloggar så det börjar bli tjatigt.

Men jag kan skriva min åsikt om det hela: Det är barnsligt av Katrin att hålla på som hon gör. Hon är trots allt 30 år och borde inte ens lägga ner sin tid på att prata och störa dem. Men jag håller med henne om att de själva tror att de lever drömlivet och kommer göra det resten av sina liv. Dessie har ju mer eller mindre dumpat skolan, även om hon inte säger det själv. Men det förstår väl vilken människa som helst? Paow sover bort hela dagarna och Kissie, ja hon går i skolan. Duktigt.

Dessie

Detta är nog en av de hemskaste bilder jag sett. Tjejen snackar om att gå ner ännu mer i vikt? Ser hon inte att hennes midja är lika smal som hennes ansikte? Jag tycker det ser helt fel ut och förstår hon inte det själv så är något fel!


Dessie

hej allihops! Nu är jag back on track igen! Har varit bortrest under två dagar här och har helt enkelt struntat i att läsa massa bloggar! Har varit skit skönt att få slappna av sista tiden av sommaren här...

Jag var faktiskt inne på en blogg idag och hon som skriver den kallar sig N.bitchie. Väldigt bra skvallerblogg tycker jag faktiskt och jag måste bara få skriva om det hon skrev här i min blogg.

Ingen missade väl Dessies inlägg tidigare idag när hon skulle ut på stan? Där hon skrev om hur naturlig hon var idag och osminkad och blablabla hela den där jobbiga visan. Men så när man högerklickar på bilden för att spara den på sin dator så vad tror ni då den heter? Ja kolla här.. hahahaha vilket skämt Dessie. Du kommer aldrig kunna bli i närheten av vad som kallas naturlig. Hur tror ni hon har redigerat bilden då?



Fler bevis

Fler bevis på att Kissie är en copycat. Kolla här bara :




Kissie har ingen egen stil, dvs hon kan aldrig kalla oss för några copycats. Det är isåfall Natacha vi kopierar eftersom Kissie försöker vara en ren kopia av henne. Men tyvärr Kissie, nu är du avslöjad!

Kissie

Japp vad var det jag sa? Kissie dissade först Kenzas lårstövlar och skrev om hur fult det var. Men sedan upptäckte hon ju att idolen Natacha Peyre också hade köpt lårstövlar, som liknade Kenzas väldigt mycket! Och vad gör Kissie då tror ni? Jo skriver att hon ska köpa ett par imorgon eftersom hon "hittat" ett par skit snygga, exakt lika dana som Natachas. Jag säger bara: VAD VAR DET JAG SA! Hon måste ha allt som Natacha Peyre har!



Där var Kissies stövlar.



Natachas stövlar



Och där var Kenzas.

Alla liknar varandra otroligt mycket. Kissie var bara lite för snabb med att dissa Kenza där. Men hon har ju inget annat val än att gilla dem och köpa dem nu när Natacha har gjort det liksom.

Kissie ska inte kalla sina läsare för en copycat, för hon är en stor sådan själv! Och det har gjort att jag ogillar henne otroligt mycket mer. Innan tyckte jag hon var stark och cool. Men efter allt hennes kopierande av Natacha och skitsnack mot oss får det mig att vilja spy!

Kenza

Ingen har väl missat Kenzas chihuahua Armani? Jag har sedan jag såg en bild på honom tyckt att min hund är så himla lik, fast hon är en tik. Men tänkte visa er en bild så ni kan jämföra. Är de inte lika? Förutom att man ser att det är en hane och en tik?

Kenzas Armani

Min Bebis

Amir

Såhär smart blir man av att driva Sveriges största gayblogg.


Dessie

Haha bara jag som tycker detta är lite komiskt? Antingen gör Dessie det medvetet för att provocera eller så är hon helt enkelt blåst. Men man kan ju inte låta bli att tycka det är roligt!



Kissie var först med att publicera detta på sina blogg.
Sen kommer Dessie med:



Hahaha tagit Kissies: Jag bestämmer, Utelistan! Uew. Och sedan sätter hon copycats på utelistan. Haha...

För en gångs skull är Dessie den stora COPYCATEN, eller kan man kalla henne copycat? Hon har ju faktiskt två uttropstecken efter "jag bestämmer", Kissie har ju bara ett! Hmm svårt. vad säger ni?

Paow

Kan ni gissa vems familj detta är?



Svar: Paow såklart. Bilden kommer från hennes gamla blogg: www.soblond.blogg.se



Kissie

Vad menar Kissie med detta? Blir det ingen bröstoperation nu eller? För om dom är OK, varför då ens operera? Hmm vad tror ni allihopa?


Natacha Peyre

Någon undrade vad adressen till Natacha Peyres blogg. För er som inte vet och vill kika på den så är adressen:

www.improveme.se/natacha


Lårstövlarna?

En annan lite rolig sak som också handlar om hela Kissie - Natacha grejen är det här med lårstövlarna, gör en liten bildserie utav det hela:



Kenza börjar med att göra ett inlägg om lårstövlarna hon köpt. Några timmar senare sätter Kissie samma låtstövlar på utelistan eftersom hon tycker det är SÅ FULT. Hon skrev också: Visst hade de suttit snyggt (dvs tight och dom hade inte vikt sig) så hade det nog sett grymt sexigt ut.

Och senare kommer Natacha Peyre med bilden på sina lårstövlar hon köpt:

Dessa sitter inte heller tight utan de viker sig också precis som Kenzas.

Men hur blir det med Kissie nu? Kommer hon börja tycka det är snyggt bara för att Natacha Peyre har dom? Eller kommer hon fortfarande vara emot dom? Vad tror ni?

Kissie vs Natacha Peyre

För det första: Ingen har väl missat att Kissie AVGUDAR Natacha Peyre? Vad finns det för tecken på det då?

- I mycket gamla inlägg i hennes blogg kan man läsa om hur hon skriver att folk gått fram till henne och sagt: åhh vad du är lik Natacha Peyre osv. Vilket bara är skitsnack, för Natacha och Kissie liknar inte varandra någonstans!
- Efter det har hon börjat blondera sitt hår
- Använda löshår
- Göra läpparna större
- Ska göra en bröstoperation osv osv, allt för att försöka efterlika sin stora idol!
- Kissie har även ljugit och sagt att hon blivit tillfrågad av tidningen Slitz för en fotografering, vilket hennes bror Peter sedan berättade var en lögn på sin blogg. Och i det inlägget hade Kissie lagt in en bild på tidningen Slitz och med vem på omslaget? Jo Natacha Peyre såklart.
- Hon har även tagit bilder från Natachas blogg och publicerat på sin som tex: Natacha skrev ett inlägg om bröstoperationer och la in en bild hon hittat. Dagen efter skrev Kissie om sin bröstoperation och la in samma bild.

Listan kan göras lång! Men om ni inte visste det så vet ni nu att Kissie tycker inte hon själv är perfekt, utan det är Natacha som är perfekt och det är så Kissie eftersträvar att se ut! Men har hon inte missat en sak: Natacha Peyre har ju opererat sina bröst mindre nu, hur blir det med Kissies då måntro?

 


Godmorgon

Godmorgon allihopa! Hoppas ni hade en trevlig fredagskväll igår, för det hade jag i alla fall. Tänkte ta och skriva ett litet skvallerinlägg nu. Vi får se om det blir fler senare idag eller om ni får vänta till imorgon! I vilket fall som helst så önskar jag er en super härlig lördag! <3

Hej allihopa!

Idag är det ju fredag och då kommer jag ha annat för mig än att sitta och läsa bloggar och skriva skvaller om dem! Jag kommer nog ta helgledigt för att på söndag ladda upp med massa skvaller från hela helgen! Det låter bra va?

Ha en super helg allihopa och glöm inte att komma tillbaka på söndag! Men jag kanske skriver ett inlägg hit eller dit ikväll eller imorgon också, men vi får se !

xoxo/ gossip7

Kissie

Lägg märke till denna bilden på Kissie? Visst sjutton är det väl redigerat/tillritat?? Der ser sjukt fake ut....


Ge mig lite mer..

Ju fler gånger man lyssnar på låten desto bättre blir den. Nu gillar jag den faktiskt! Bra party/dans låt!! Godnatt kära läsare!!!


http://www.youtube.com/watch?v=MtisD6_z_WE

Dessie & Amir

Dessie och Amir verkar ha hittat tillbaka till varandra igen. Just nu sitter de och myser på Mosebacken tillsammans, utan Paow som var tvungen att dra hem.

Hur tror ni detta kommer sluta? Kommer Paow bli avundsjuk på Dessie för att Amir börjat umgås med henne? Kommer Amir byta ut Paow mot Dessie? Kommer det vara de tre tillsammans? Eller kommer det fortfarande vara Amir och Paow?

Vi får helt enkelt vänta och se !


Kissie

Kissie skrev ju tidigare ett inlägg om några väskor hon köpt. Men hon ville inte säga var, för då skulle alla bara härma henne.



Sorry Kissie, väskan finns att köpa här:
http://www.chique.se/produkt/id-3809/



Dålig uppdatering

Jag tycker det varit dålig och rätt tråkig uppdatering idag på bloggarna. Inte riktigt något man kan/vill skriva om så jag tror helt enkelt vi får ta och vänta tills imorgon så får vi hoppas de skriver om lite mer intressanta saker då!

cya tomorrow ! <3



Dessa skorna blir snart mina! Så grymt snygga, var bara tvungen att visa :)

Kenza

Kenzas blogg är nu den största bloggen i Sverige, hon har gått om Blondinbella! Grattis till det Kenza! =)


Dessie och Amir!

Dessie och Amir har tydligen samma musiksmak och båda har nyligen nämnt en speciell låt i sin blogg.
Vad tycker ni om låten??

FRÅN AMIRS BLOGG

FRÅN DESSIES BLOGG

Tror ni förresten att alla dem jag bloggar om läser varandras bloggar? Eller vem läser vems blogg tror ni?

Amir

Fan vad gullig Paows lillasyster är mot Amir! <3


Foki

Fokis volym hiss eller diss? Jag tycker det är alldeles för mycket volym för den lilla tjejen! Tycker det är mycket snyggare utan all den volymen faktiskt. Det ser inte så tillgjort ut då!

Vad tycker ni?


Paow


Omtänksamt Dessie!

Dessies inlägg om den mongolida tjejen berörde mig faktiskt något så fruktansvärt! Vilket toppeninlägg från den tjejen alltså! Det där är nog det bästa som någonsin kommit från hennes mun. Hon kanske inte bara är egoistisk ändå? Det kanske gömmer sig en förstående och omtänksam människa inne i henne ändå! Något vi aldrig sett förr i allafall haha!

Varför jag blev så rörd är för jag själv känner igen mig i den situationen. En släkt i familjen har down syndrom. Hon är 20 år och en av världens gulligaste personer. Hon är alltid så omtänksam och ger alla så fina komplimanger hela tiden. När man träffar henne säger hon alltid hur snygg man är, hur fina kläder man har, hur fint ens hår är och ja massa komplimanger och det värmer något så otroligt! Och det känns så hemskt när man är på stan eller bio med henne och hur alla glor och viskar och pratar om henne. Men hon förstår ju inte och ser inte att andra pratar om henne. Men det känns hemskt för oss friska som ser det. De människor som snackar och viskar känner henne inte och skulle de gjort det skulle de aldrig hålla på sådär!

Nu blev det väldigt personligt kanske, men jag blev faktiskt JÄTTE glad när jag läste Dessies inlägg!


Dessie

Först och främst vill jag bara säga att jag varit upptagen hela dagen idag! Först körlektion och sedan middag på restaurang. Där emellan skulle jag hem snabbt och duscha, sminka mig och byta om till nya kläder. Så det har helt enkelt varit en hektiskt dag vilket ni säkert märkt på min urusla uppdatering! Men jag tänkte ta igen mig lite nu :) Hoppas ni förstår...

I alla fall, Dessie har tydligen tänkt gå till skolan imorgon om hon blir frisk och hon låter oss vara med och välja vilka kläder hon ska ha på sig. Jag lägger in bilderna här så kan vi kanske diskutera tillsammans?




Dessie

Så, då har Dessie nått sina efterlängtade 45 kg! Grattis till henne, hoppas hon är nöjd med sig själv nu. Hon visar ständigt tecken på hur osäker hon är på sig själv egentligen. För det första så går ingen självsäker människor runt och skryter om hur bra man är, vilket Dessie gör i princip hela tiden (Antingen för att provocera eller för att få folk att hålla med). Och ingen självsäker människor använder 1 ton smink, vill förstora läpparna, vill operera näsan, vill gå ner i vikt och blablabla. Så hennes snack om att hon är så perfekt är bara bullshit från hennes sida. Tror ni inte det?



Från Dessies blogg såklart!

Godnatt

Godnatt alla söta människor. Måste gå och försöka sova nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon och åka in till stan och fixa lite grejer. Vi ses imorgon, tror jag kommer börja skriva vid 13-14 tiden någon gång!

Sålänge kan ni få ställa lite frågor ni vill ha svar på, antingen om mig eller om bloggisarna :) Ni väljer helt själva så svarar jag på dem sen!

Men godnatt allihopa och sov gott! Själv ska jag somna till sex and the city avsnitten. Pinsamt att jag inte sett serien förr va? Är på säsong 2 bara och är helt fast. Man längtar nästan till att man ska gå och sova för att kolla på det!

Godnatt än en gång!

xoxo


blogg.see

Åhh vad less jag blir på blogg.se eller är det bara för mig det inte funkar att kommentera??? Var det inte samma problem igår också?!?!?!

Blondinbella

Blondinbella har publicerat ett foto av henne så som vi aldrig kommer få se henne igen! Det är ju egentligen sådär hon borde vara. Nu beter hon sig istället som en 30 åring. Det verkar aldrig som hon har fått känna på tonåren som vi andra gjort!

Jag menar inget illa mot henne, för hon är nog min största förebild inom bloggvärlden (om jag verkligen måste välja någon). Hon gör nytta och jobbar som sagt in sina pengar!


Dessie

Dessie har ju som vi alla vet en stor blogg med många läsare och ikväll kände hon för att vara lite givmild och delar därför med sig av sina bästa bloggtips för att få en stor och känd blogg. Så känner du för att följa hennes råd är det bara att göra enligt följande:


Kissie

För Kissie verkar det hända mycket nu framöver!
För det första hade hon ju med sig en reporter till skolan. Och för det andra så väntar en filminspelning på måndag. Någon som vet vad som ska spelas in?



Kissies lillebror tror att han blivit bloggkändis varav Kissie berättar för honom att det inte är på blogg.se man kollar det utan på bloggportalen.se där alla bloggar finns. Hon behöver inte ens försöka äga ut sin egna lillebror tycker jag utan vara glad för hans skull istället!



Sedan har även Kissie gjort en sammanfattning utav hennes sommar 2009!



Dessie

Dessies inlägg om hennes vikt gör mig så förbannad. 46 kg??? Det är ju ingenting, och hon vill gå ner ytterligare? Hur fan kan man sitta och skriva sådär när man redan är pinnsmal? Snacka om att vara en dålig förebild för sina läsare! De som verkligen ser uppe till henne skiter väl i om hon säger att de inte ska ta efter. För det är klart att man vill ta efter sin förebild? Undra hur de med normal vikt känner sig efter att ha läst det där??

Jag hoppas att ni bara skrattar åt det!!!


Dessie



Hahaha uuuhhh Sveriges största tidningar och ändå vågar hon inte visa namnet på den!

Amir

Amir har tagit sitt förnuft till fånga! Han har insett att ju mer skit han skriver om Kissie desto fler läsare får han efter som läsare ju älskar att läsa om skitsnack och bloggkrig. Men Amir tycker inte det är värt det. " Jag är 19 år, vad håller jag på med liksom? Enoug is enough. I'm over and done" avslutar han sin mening med. Bra, det är inte värt att hålla på som dom gjort. Det blev lite för mycket smutskastningar enligt mig!


Amir

Okej, som tur var så var det inte Amir som skulle färga håret utan Steffi. Duktig pojke Amir!!


Dessie

Vad tycker ni om Dessies nya design, framför allt hennes nya header?? Först gillade jag den och tyckte den var jävligt snygg faktiskt. Men efter att ha kollat fler gånger så ogillar jag den bara mer och mer, ända fram till nu. Nu HATAR jag den! Bilden på henne är ju så redigerad att man inte ens ser i ansiktet att det är hon. Så fult alltså..

 Eller vad säger ni? Är bilden inte FÖR redigerad????




....

Då var det dags igen, gissa för vem??




Amir såklart. Bara jag som tycker det skulle vara roligt att se honom tappa håret? Det kan verkligen inte vara nyttigt att bleka håret så ofta som han gör det. Och jag tror inte det spelar någon roll hur mycket och hur bra inpackning man än har i.... Det slits något så fruktansvärt ändå...

Vem var snyggast?

Vem var snyggast första skoldagen? Foki eller Kissie?


Linda Rosing

För er som undrade hur Linda Rosings dotter ser ut så kommer en bild här på dottern och Linda själv. Jätte fina människor båda två tycker jag!


Paow

Och så här såg Paow inlägg ut som handlar om Dessie...



Paow har även, precis som Dessie, skrivit en kort sammanfattning av hennes sommar med mycket bilder ! Roligt att se, men lite väl mycket festande för en 15 åring...

Dessie

Vem är killen? Pr-trick eller någon seriös?


Dessie

Har många undrat vad som kommer hända med Dessies blogg nu när hon börjat skolan? Själv bryr jag mig inte, det ändå som kan hända är väl att hon inte bloggar något under de timmarna hon är där, och det tar väl ingen skada av?
Om du nu vill veta vad som kommer hända med den så har hon skrivit det i sin blogg. Och idag var ju som sagt första skoldagen och hon har redan brutit mot punkt 1 ;D

Men iof är hon kanske inte i skolan idag eftersom hon var sjuk, men så som jag tolkar hennes sista inlägg så ska hon vara där..




Och såhär ser hennes senaste inlägg ut... Vad tycker ni om Paow på den bilden förresten? Själv tycker jag att hon är söt, men man ser ju helt klart att hon vuxit upp mer sedan bilden togs. Förövrigt så har också Paow skrivit ett inlägg om Dessie. Försöker de hitta tillbaka till varandra tror ni?  Tycker ni de ska återförenas eller ha det så som de har det nu?


Godnatt

Godnatt allihopa! Ses imorgon :)

Statistik!

Jag är så himla smickrad! Sedan igår bara har statistiken ökat 3 gånger så mycket! Jätte roligt att ni hittat hit och jag hoppas ni väljer att kolla in fler gånger eftersom jag ständigt uppdaterar :)


???

Alltså jag låter bilden tala för sig själv, ni vet nog redan vem den är på också. Finns ingen annan bloggare som är så dålig på att redigera sina bilder (läs: ben) som hon är. Ska hon tvunget redigera dem så måste hon göra så det inte syns för det där är bara så jävla pinsamt seriöst.

Tror ni hon har redigerat sina ben? ;D



Denna bilden hör till hennes inlägg där hon försvarar sig mot Dessies inlägg om att hon skulle vara polack btw.

Natacha Peyre

Neej! Natacha har fyllt i sina kindben idag! Åhh jag blir så arg. Så ung och så vacker i sig själv är hon. Hon ska inte behöva göra massa injektioner för att se bättre ut för hon kan inte bli snyggare än vad hon är naturligt! Hon borde vänta tills hon blir äldre och kanske behöver göra något vid sig själv, men nu är det ju helt onödigt!!!

Håller ni inte med!?


Dessie

Dessie fortsätter att dissa Kissie, den tjejen testar verkligen sina gränser nu alltså. Hon har redan blivit avstängd två gånger och nu snackar hon skit igen. Sjukt omoget att ens bry sig om en sån löjlig sak som bloggarna pratar om nu: Kissies ursprung och bröstoperation. Det är så tydligt att många är avundsjuka på hennes bröstoperation och då ska dom dissa henne och försöka få folk att hata henne och därför sprider dom ett rykte om att hon är polsk. Eller det där med att hon skulle vara polack är kanske sant, det vet jag inte. Men isåfall är de ju rasister? Inget fel med att vara något annan är svensk enligt mig...



Från Dessies blogg

Dessie ska sluta klaga för hon är långt ifrån perfekt själv. Hur ser hennes ben ut?  Jag tycker det är dags för henne att äta upp sig lite! Sjukligt smala ben alltså!


Bloggisar

För att göra så många som möjligt nöjda har jag bestämt mig för att helt enkelt börja skriva skvaller om Dessie, Paow, Kissie, Amir, Natacha Peyre, Stina Lee, Kenza, Foki och Blondin Bella. Kommer kanske inte finnas mycket skvaller att skriva om Blondin Bella men något inlägg då och då kan man nog alltid fixa!

Vad säger ni blir detta bra? Dock kommer jag nog inte orkar skriva om alla varje dag men det förstår ni nog !

Paow

Har ni läst Paow dissar och hissar? Är det bara jag som börjar bli så otroligt less på allt tjat om blondiner? Blondiner är bättre, blondiner är snyggare, blondiner har roligare och bla bla bla. Det börjar bli så otroligt uttjatat att jag inte ens orkade läsa hennes hiss om blondiner nästan för man vet redan vad det kommer stå och det är ren bullshit. Varför skulle blondiner vara snyggare? Det sitter inte i hårfärgen, varför skulle blondiner ha roligare? Det beror väl på personen i sig, och varför skulle blondiner vara bättre?? GAAAHH ORKAR INTE MER OM DET NU!!



Usch usch usch usch usch usch !!!

Kissie

Kissie blev först med att köpa Hello Kitty prylar till skolan. Hur ska Dessie hantera detta??? Det återstår att se :)


Ändra personer?

Nu har jag en fråga till er läsare som jag skulle vara jätte glad att få svar på.
Jag har ju som sagt att bloggen ska handla om Dessie, Paow, Kissie, Amir, Linda Rosing, Natacha Peyre och Stina Lee.

Men jag har märkt att vissa av dem är lite tråkiga att skriva skvaller om. Så har ni några förslag på personer jag ska byta ut mot andra? Skriv ned de 7 personer ni helt vill att jag bloggar om. Ni får välja mellan följande:

1: Dessie
2: Paow
3: Kissie
4: Amir
5: Stina Lee
6: Natacha Peyre
7: Linda Rosing
8: Kenza
9: Foki
10: Blondin Bella


Vilka 7 vill ni helst höra skvaller om? Skulle verkligen vara jätte tacksam om ni kunde svara på detta och vara med till att bestämma vilka 7 personer min blogg ska handla om!

tack på förhand gulliga människor <3

Dessie

Jag har fått mail av några läsare angående den här bilden:



Vad är det Dessie inte vill visa på väggen egentligen???

Amir

Amir har lagt in lite random skvaller ;D



Han låter ju skitgullig egentligen. En riktigt god människa som bara vill se gott i alla människor, sådant gillar jag. Men ja, sista punkten var kanske lite pinsam?

Paow

Paow uppdateringen har ju varit urkass i hur många dagar som helst nu så det finns inte mycket skvaller att skriva om henne alltså.. Men fans det har hon i vilket fall som helst



Kolla så lik tjejen i den röda ringen är Linda Rosings dotter. Jag vet att det inte är hon, men lika var dom!

Dessie



Jaa vad säger ni killar, hade ni kommit springades eller?

Dessutom så har nu Dessie gjort en a lá Kissie och skrivit vad man kan göra inför skolstarten för att känna sig mer motiverad.

Vad säger ni själva om detta? Jag kommer själv ihåg när man gick i skolan. Man fasade ju inför starten igen. Och det kändes faktiskt bättre att ladda upp med nya kläder, fixa vid sig själv, köpa fina block osv. Så jag tror det funkar!

Dessies sommar 09

Dessie har skrivit en liten slutsats om hennes sommar 2009. Usch vad deprimerad man blir när man läsar sånt för då vet man verkligen att sommaren är över. Det har blivit så kallt i luften och skolorna har börjat för alla nästan. Så himla tråkigt. Jag vill ju ha sommar jämt!!!

Nå vad säger ni, verkar Dessie ha haft en bra sommar? Helt okej om ni frågar mig, men jag tror nog min var lite bättre ;)



Från Dessies blogg

Dessie

Hur många tror på att konversationen mellan Dessie och hennes så kallade fan var exakt sådär? Dessie har absolut inte hittade på det där själv och överdrivit lite va? nej då...


Outfits

Kan väl bjuda på lite uppdatering ändå kanske :)
Tänkte diskutera lite outfits. Vilken bloggare tycker ni klär sig bäst och varför? Här är lite utvalda bilder på snygga outfits enligt mig :)

Stina Lee:

Bilder från Stina Lee

Natacha Peyre:

Bilder från Natacha

Dessie:

Bilder från Dessie

Paow:

Bilder från Paow

Kissie:

Bilder från Kissie


Nå, vem tycker ni har bäst respektive sämst klädsmak?

Enligt mig har Natacha och Stina Lee överlägset bäst smak! Sämst smak har nog Dessie eller Kissie....

Får se hur det blir idag

Hej allihopa!
Vi får se hur det blir med uppdateringar idag. Tror inte det kommer bli så mycket sånt eftersom min pojkvän ska åka iväg i 3 veckor så jag är rätt deppig nu och kommer säkert vara det hela dagen. Hoppas ni förstår det!

Usch jag hatar detta!!! :(

Amir

Vem är denna mister hemlig som Amir, Steffi och Paow är hemma hos? Någon kille Amir är på G med??

Rätt kass och tråkig uppdatering från både Paow och Amir idag, men de har väl ett liv som alla andra antar jag. Men jag vill ju ha något roligt att skriva om! :D


Jag copycat?

Nu har man blivit kallad för copycat, av vem? Jo av någon tjej som kallar sig bloggossipgirl eller gossipgirl, bryr mig inte heller. Hur kan man vara en copycat när man har en skvallerblogg precis som henne? Vi skriver om samma bloggare i princip och kommenterar deras inlägg, så antagligen blir våra inlägg lika?

Jag bryr mig inte, hon får gärna kalla mig copycat, och ljuga om att vi har en bloggfight osv. Hon ger mig bara fler läsare genom att länka mig och nu har jag sagt mitt till henne och jag kommer inte prata med henne mer. Hon började vara sjukt otrevlig mot mig utan anledning och så beter man sig inte. Jag läser inte ens hennes blogg.

Hon får acceptera att hon inte är den enda med en skvallerblogg helt enkelt. Hon kallar sig själv för den äkta och mig för den oäkta? Skrattretande alltså :)



Får väl försvara mig lite då: Läser ni hellre en liten fjortis blogg som tror att hon har den ända skvallerbloggen och dessutom med ojämn uppdatering så gå och läs hennes blogg, annars låt bli :) Och nej, jag ger ingen gratis länkning :) tihihihi.... (Åh nej?? Kopierade jag dig igen??)

.. Ta allt jag skriver med en nypa salt...


Kissies bror?

Hur många är det egentligen som kan adressen till Kissies bror Peters blogg? Är den hemlig fortfarande eller har den blivit spridd? Är bara nyfiken eftersom jag nyss hittade den.. Tell me. :)

















Vet folk adressen till den????

Kissie

Kissie avslöjde precis vad hon brukar göra om kvällarna och vad tror ni det är? Jo, sitta och smsa. Hon skickar tydligen över 300 sms varje dag. Hur hög blir hennes mobilräkning varje månad kan man ju undra?

Men varför har Kissiekatten strumpbyxor under sin mysdress?? Det kan inte vara särskilt bekvämt??????



Originalbild tagen från Kissies blogg

Bild

Har fått några mail av folk som är nyfikna på hur jag ser ut. Men eftersom jag inte vill avslöja mig så kan jag tyvärr inte göra det. Denna bloggen handlar inte om mig utan om andra bloggare... Men jag har faktiskt en bild jag kan bjuda på från helgen när jag åker en karusell med lillebror. Bättre bild än den blir det inte :)



Yiihaa im blonde too =)

Kissie ramlade

Tydligen ramlade Kissie mitt på stureplan. Hon trodde inte någon såg henne. Men jag efterlyser er bloggläsare! Var det verkligen ingen som såg henne ramla som hann ta ett kort? Skulle vara så himla roligt!!!

Amir världens snyggaste?

Dessie har precis erkänt att hon tycker att Amir är världens snyggaste. WHAT? Någon som håller med henne? Alltså Amir är väl tvärt emot det mesta hon sagt att hon gillar med killar? Var har han toffsen förresten?

Bara jag som tycker hon har dålig smak isåfall? Visst, amir är verkligen inte ful. Han är charmig på sitt sätt.. men världens snyggaste är han väl ändå inte? Vad säger ni?


Frukost a lá blondinerna !

Vad äter våra kära blondiner till frukost då??

Kissie: Müsli med blå mjölk...




Dessie: Yoghurt, frosties och juice



Paow: Landgång och Cola... hahaha





Hello Kitty

Vem härmar vem av Kissie och Dessie? Dessie var först med inlägget om Hello Kitty men Kissie har ju visat oss det förr, hennes enorma Hello Kitty gosedjur tex. Har aldrig sett Dessie nämna något om det förr...


<3

Först och främst måste jag säga välkomna till alla nya som är här och läser. Antalet unika besökare stiger för varje dag och det är jätte roligt att ni hittar hit!

Finns det något ni tycker jag ska ändra på? Eller finns det någon kategori som ni tycker jag ska börja med? Kom med alla era förslag :)

"HAHAhA"

HAHAHAHAHA ALLTSÅ ÄR DET BARA JAG SOM BÖRJADE SKRATTA NÄR JAG LÄSTE DETTA PÅ DESSIES BLOGG??? TROR HON VI ÄR DUMMA I HUVUDET ELLER?! OMG SÄGER JAG BARA, där skönt hon sjukt mycket lägre än vad hon redan var ... hahahahahaha



hahaha så hon köpte alltså en brun hårfärg och sen en blond. Sen blev hon inte nöjd och färgade tillbaka från brunt till blond och lyckades få färgen exakt i samma blonda nyans som innan??? omg omg omg... :S:S:S

Frågestund

Nu är det frågestund hos Stina Lee så passa på att ställa frågor till henne om ni har något ni vill veta :)

Dessie-brunett?

Inget har väl gått på skämtet om att hon skulle ha färgat håret brunt, klockan halv 5 på natten dessutom? Hon gör en Natacha Peyre som skämtade om samma sak för ett par månader sedan. Men ska man skämta om det kan man väl iaf göra så det ser lite verkligt ut? På dessie ser man att det är löshår som hon bara håller upp med handen.

I vilket fall som helst så skulle hon inte passa i brunt hår, eller vad säger ni?



Bild tagen från Dessies blogg

Dessie goes naturlig?

Ja, enligt Dessie själv så har hon ju blivit mer naturlig. Slutat använda löshår och foundation. På hennes blogg för ett par dagar sedan skrev hon:

"Jag känner att jag har växt ifrån allt det där med fjortis-fasonerna! Jag har blivit ett snepp mognare när det gäller utseende känner jag själv..! Som t.ex. Jag har slutat upp med de här äckliga löshåret, det ser ju bara så j*vla snuskigt ut när man tar av sig det och helt plötsligt får kortare hår..? Hur naturligt är det? Och som med foundation, det har jag slutat med totalt Innan ens sommarn började.. Foundation använder jag inte längre, SAY NO TO CARROT-FACES! Naturligare är snyggare, desutom så gillar killarna tjejen-som-kan-vara-sig-själv bättre än Plastik"

Utifrån de bilder hon publicerade inatt som var från igår tycker jag hon ser lika fjortis ut som hon alltid gjort. Okej hon har inget löshår, men resten ser ut som alltid, eller vad säger ni?

Sådär fläckig i ansiktet kan man bara inte vara av sig själv, jämför med de andra liksom...



Bilderna tagna från Dessies blogg

grrr

Jag blir så irriterad när jag ständigt ser hur Kissie fortsätter att dissa BlondinBella pga hennes utseende, hon tycker hon ser ut som en gris?? Alltså är hon helt jävla vrickad eller? Kissie själv ser ju ut som en fläckig indian i ansiktet, ful utväxt i håret, massa löshår, fejkade läppar, fejkade naglar, snart fejkade bröst. Och Blondinbella då? Tycker den tjejen är jätte söt och naturlig och hon gör faktiskt vettiga saker och jobbar in sina pengar och verkar spendera dem på bra saker. Vad gör Kissie? Sitter och skriver om hur bra hon är och shoppar upp varenda öre hon får.

Kissie själv verkar ju ha jätte bra självförtroende... eller inte. Hon har ju snart ändrat allt hon kan. Go natural for god sake!

  VS 

                                  PLASTIC                                                                           NATURAL

Kissie ska inte klaga så mycket på andras utseende, det tyder bara på hennes egna osäkerhet på sig själv. Hon borde vakna upp och inse fakta...

Bilderna tagna från Kissies och blondinbellas blogg

?

hahahaha var vill han komma? Men han verkar inte få någon respons längre från Kissies sida ...


Fortsatt prat om sig själv...

Och Kissie babblar på om sig själv precis som Dessie om hur populär hon också är... 90% av deras bloggar handlar om hur bra dom själva är och hur dåliga alla andra är och om hur andra vill vara som dom. Och dom kallar sig förebilder?



Bild tagen från Kissies blogg... Mjaaoo

perfektion

Försök hitta något fel på denna person, det går inte. Hon är vad jag kallas perfektion.
Hennes pojkvän också för den delen. Oj oj oj Hur kommer deras barn att se ut??



Bilder tagna från Natacha Peyres blogg

Grattis Paow

Paow blogg är den tredje största svenska bloggen nu, grattis :)



Bild tagen från Paows blogg

....

hahahhaha alltså jag ORKAR inte mer!!!



Bild tagen från Dessies blogg, VEM ANNARS???

Dessie fortsätter att skryta

Något som Dessie aldrig kommer växa ifrån är att ständigt skryta och alltid tro det bästa om sig själv. Helt allvarligt, vem fan över 15 år avgudar henne på riktigt om man är normal?? Börjar bli uttajat, hon är nog mer hatad än älskad om jag ska vara ärligt, synd....



Bild tagen från Dessies blogg, och hon är väldigt populär eller vad sägs?

Dålig hy?

Har ni dålig hy har Stina Lee tipsat om något som kan vara orsaken, era skitiga sminkborstar. Hon rekommenderar att man ska tvätta dem med ljummet vatten och Yez diskmedel. Jag har faktiskt aldrig tvättat mina sminkborstar, har aldrig trott att det behövts. Men efter hennes inlägg blev man ju helt klart äcklad och jag vet vad jag ska göra! Tydligen har hennes hy blivit mycket bättre sedan hon började göra det regenbundet, och en bättre hy är ju inget man tackar nej till.

Vill ni läsa mer om detta är det bara att kika in i hennes blogg där hon skrivit ett långt inlägg om just detta.

Precis som jag så var hon även på malmöfestivalen idag, och vi var verkligen inte de ändå. Fy sjutton vad mycket människor det var. Och matstånd precis överallt! Själv åt jag langos med gräddfil, rödlök, skinka och ost. Mums vad gott det var!!



Sånna här äckliga bakterier finns kanske i era sminkborstar! haha fy fan vad äckligt när man tänker på det!!!

Ikväll

Nytt skvaller kommer senare i eftermiddag/ikväll. Nu ska jag se vad malmöfestivalen har att erbjuda! Kanske ser man en liten Stina Lee... hehe... Ses senare allihopa!

Slut för idag

Inte så mycket mer att skriva om nu ikväll eftersom alla våra storbloggare verkar ha fullt upp. Imorgon väntar nytt skvaller kan jag lova ! =)

Önskar er alla en god natt, för här väntar film för mig och min pojkvän snart! Godnaaatt!

xoxo / gossip7



The voice

Både Dessie och Kissie skulle tydligen iväg till The voice ikväll. Amir och Paow valde att inte fara dit eftersom där kan finnas människor som kan skada dem. Man kan ju hålla med Amir i alla fall. Finns nog väldigt många som inte kan acceptera honom bara för att han är homosexuell och då vill de skada honom och göra massa annat skit. Vilket skitland egentligen. Varför kan inte folk få vara som dom vill utan att få massa hot hela tiden. Jag tycker det är helt sjukt när jag tänker efter. Bara för att man är homosexuell ska man inte behöva vara rädd för att gå ut någonstanns. Bara för att man är lite känd ska man inte heller behöva vara rädd för att gå ut någon stanns. Alla ska behandlas lika och ingen ska behöva känna sig rädd. Man ska kunna hitta på vad man vill utan att vara rädd för att andra människor kan skada en. Nej fy fan för vissa människor säger jag bara!

Vi får väl hoppas att Dessie lyckas ha en rolig kväll utan någon tårtkastning. Sen får vi väl hoppas att Kissie får en rolig kväll också, men hon borde väl knappast vara orolig? Hon har ju tydligen två vakter med sig. hahaha hennes bror och någon mer eller?



Från Kissies blogg

Stina Lees pojkvän

Är det bara jag som är så fruktansvärt nyfiken på denna människa? Stina har ju nästan aldrig nämnt honom i sin blogg så jag visste faktiskt inte ens att hon hade någon kille. Såg det först när hon skrev inlägget om att hon var gravid och snacka om att jag blev chockad. Hon var både sambo och gravid haha. Men verkligen kul för henne, hon är så bra den tjejen..

Har han (Bobby heter han va?) valt att vara anonym tror ni eller är det Stina som inte vill visa för mycket av sitt privatliv? Skulle vara kul att få se dom tillsammans på någon bild tycker jag! Tror ni det är han som tar alla bilder på henne när hon inte skriver att hon varit med någon eller använder hon självutlösare måntro? hahaha who cares egentligen? Men ja, lite nyfiken tycker jag man är...



Vackra Stina, det bara glänser om henne! Bilden är tagen från hennes blogg


Nu är det kört...

Oj, nu verkar alla vända sig mot Kissie helt plötsligt. Eller förvisso ber hon om det själv eftersom hon inte
kan sluta nämna Amir i sin blogg och dissa honom. För det så får hon Amir, Paow och Dessie mot sig. Dessutom verkar det som om Amir och Dessie är vänner igen. Och ja, Dessie är tillbaka.

Allt är rätt skrattretande med tanke på att de är så gott som vuxna människor och då beter mig sig väl inte sådär? Och ändå håller de på med sitt skitsnack som: Jag vet att du vill vara som mig, I know you hate to love me och allt sånt skit. De borde växa upp som andra människor och lösa problem genom att prata med varandra istället för att hänga ut varandra på sina bloggar där de skriver det ena ryktet efter det andra..

  Från Kissies blogg där hon syftar på Amir i punkt 1 o 2


Från Amirs blogg strax efter Kissie skrev sitt


  Från Amirs blogg, han och Dessie vänner igen? 

Det blev en rosett

Nej, någon barbietatuering blev det inte för Kissie. Det blev istället en liten rosett i nacken som hon tidigare snackat om. Jag vet inte vad jag tycker om den faktiskt. Har sett snyggare rosetter, varför valde hon just det? Den såg inte så proffsig ut som jag trodde den skulle göra på henne, hon som har så mycket pengar.



Bild tagen från Kissies blogg

Men varför gjorde hon inte någon av dessa??



Vaf säger ni om hennes nya tattoo, hiss eller diss???


Tatuering på gång kissie?

Snart är det Kissies tur att tatuera sig skriver hon. Visst tusan är det ett skämt att hon ska tatuera in Barbie i ryggslutet hahaha, men humor har tjejen. Och hon skulle vara för dum om det nu visar sig att hon gör det.

Stackars dessie som inte kan uttrycka sin ilska över det eftersom hennes blogg fortfarande är avstängd. Och nu har hon ju ingen populär bloggkompis längre som kommer vilja länka henne om hon gör en ny blogg. hahaha gissar att Dessies bloggande är över nu? Thank god for that, vem fan orkar läsa om hennes im the one and only hela tiden??

BTW, är det bara jag som tycker Kissie verkar vara väldgt onöjd med sina nygjorda ankläppar? Man har inte sett en ända bild på henne framifrån sen hon gjorde vid dem, hon döljer dem med en fånig anka på varje bild. Kom igen, hon kan väl inte skriva att hon blev skit nöjd när hon inte vill visa dem? Hon kan visa dem på närbild men inte tillsammans med hela ansiktet....



Båda bilderna tagna från Kissies blogg !

Fast i en hiss?

hahahaha vad jag skrattade åt Natacha inlägg där hon beskriver om hur hon och en kompis suttit fast i en hiss inne på NK i 40 minuter. Och de var inte ensamma, utan 8 andra människor också. Och som ursäkt för att hissen fastnat fick de gratis kaffe..

Börjar faktiskt gilla natachas blogg mer och mer, hon lägger alltid in mycket bilder och det är ju sånt vi vill se !

Paow har nog redan glömt sin ursäkt

.... För vad skrev hon nu senast? Jo hon ska ut och så har hon lagt in en bild när de sitter runt ett bord och på bordet står det lite Bols och lite vodka osv osv osv...yeah right att hon skulle ta det lugnt va, sen när ?
Verkar som att alla helt plötsligt vänt sig mot Kissie sådär över några dagar bara? WHy?

Kontakta mig?

Tänkte bara säga lite kort här innan jag går ut i duschen.
Min mail är [email protected] så om ni har några frågor och funderingar så är
det bara att skicka iväg ett mail!

Har ni några roliga bilder ni vill att jag ska lägga upp så är det bara att skicka på :) Skicka bara med ert namn och bloggadress om ni vill att den ska stå med :)

xoxo//Gossip7

Dessies blogg avstängd?

Det ryktas om att Dessies blogg blivit avstängd pågrund av inlägget hon skrev tidigare idag om Kissie och hur hon blev av med "oskulden". Tyckte det var jävligt lågt att skriva ut något sådant på internet. Visserligen är det säkert inte sant, men det finns säkert många som tror på det och som kommer smutskasta Kissie för något som inte ens stämmer. Nej, kan man inte tänka innan man skriver så ska man inte ha någon blogg. Fy skäms på dig Dessie, det där var för lågt!!

Vad tycker ni? Man kan inte få provocera hur mycket som helst. Någon måtta och självrespekt har man väl ändå? Inte fan hade jag kunnat få för mig att skriva något sådant om en annan person hur mycket jag än skulle hatat honom/henne. Jag hoppas nästan detta blir en liten läxa för henne, hon får lugna ner sig nu. Det går redan utför. Först en tårta i huvudet och sedan avstängd. Verkar som Dessie är mer hatad än älskad och det är det väl inte värt?


Nu kan ni glömma en rosa mjukisdress

Idag har Kissie köpt sig en ny rosa mjukisdress och hon skriver på sin blogg: Härma mig inte nu jävla fjortisar.
Sen när betyder det att man skulle härma henne? Seriöst, ingen avgudar en B-kändis på fullaste allvar :D

Vad har förresten hänt med Dessies blogg? Har hon blivit avstängd igen?

WORD

Bild tagen från Kissies blogg

Frågestund hos Paow

Paulina har nu frågestund i sin blogg! Missa inte det... Man får väl försöka sitta och klura ut lite frågor man kan ställa


Början till ett nytt bloggkrig??

Men den här gången är det inte mellan Dessie och Paow som båda har vuxit upp. Nej, nu är det mellan Kissie
och Amit. Jösses vad sysslar de med egentligen? Let the war begin, läs mer på www.gaybloggen.com



Detta publicerade Amir för ett tag sedan på sin blogg.

Kissie the one and only?

Det pågår en ständig strid mellan bloggrivalerna Kissie och Dessie.
Båda två kallar sig för skaparen av the one and only, båda två går omkring i rosa mysdresser, de härmar
varandras inlägg. Men vad handlar allt detta om? Är det ren avundsjuka eller är det en fuling de gör för att få fler läsare?
De skriver iaf saker om varandra hela tiden tycker jag. Är det inte om den enas oskuld på kryssningen så är det om tårtkastning och gud vet vad.

Egentligen är de säkert skit lika varandra men vägrar inse det.

Och Kissie och hennes operationer och injektioner hit och dit. Vem fan är det hon vill se ut som egentligen?? Jo jag vet, hennes absolut största förebild är Natacha Peyre, men forget it girl, du kommer aldrig nå natachas nivå! Försöka skapa dig en egen image!



Originalbild tagen från Kissies blogg, men tillagd pratbubbla

Paradise-Natacha ?

Oj vilken dålig syn man fick av Natacha i Paradise hotel. Där tyckte jag inget annat om henne än att hon var
en dum uppblåst blondin som var helt desperat efter att synas. Men gud så fel man kan ha om människor alltså.
För något år sedan hittade jag hennes blogg och jag fastnade för den direkt. Sedan dess har jag följt den dagligen och hon är nog min stora idol. Hon är så jäkla snygg, gullig och ja allt. Verkligen Sveriges vackraste tjej.

Och så är hon ju tillsammans med Dhanni Lennevald, vår kära blondin från gamla A-teens. Guuud vad är dom bara söta tillsammans. Jag älskar alla bilder hon lägger upp från Los Angeles och allt de gör. Hon lever ju verkligen drömlivet där borta.

Men Natacha, nu får du allt se till att börja videoblogga lite. Vi vill ju att höra dig prata och sådär irl! Eller är hon kanske lite blyg?



Sveriges vackraste kvinna!
Bild tagen från Natachas blogg

Linda Rosing har äntligen hittat sin prins

Ingen har väl kunnat ta programmet den rätte för Rosing på allvar?
När Linda valde den 19 åriga Hugo såg jag bara hur oseriöst det var. Vad fick henne att tro att hon skulle kunna vara tillsammans och starta ett helt nytt liv med en 19 årig pojke?

Senare kom det ju fram att hon hade ihop det med Basic Element medlemmen Peter och de är nyförlovade och väntar barn tillsammans. Jätte roligt för dem, har alltid tyckt lite synd om Linda!

Men anstränger hon sig inte liiiite för mycket för att hela tiden vara med i media? Ta det lugnt Linda, du är 35 år och behöver inte synas överallt. Lägg nu all din energi på din familj istället. Det kommer funka lika bra. Alla vet vem du är ändå!

Men CHILLA lite med allt botox!



Linda och hennes blivande man Peter på en liten semester!
Hon ser verkligen lycklig ut nuförtiden!

Bilden är tagen från Lindas blogg på kanal5.

Paow ber om ursäkt?

Paulina ber idag alla sina läsare om ursäkt för att hon koncentrerat sig lite för mycket på sprit och fester i hennes blogg nu på slutet. Hon ber om ursäkt för att hon inte vill vara en dålig förebild?

Ursäkta mig Paulina, hur gammal är du egentligen, 15 va? Sen när började det ens bli okej för en 15 årig att supa så mycket som du gör? Så en ursäkt hjälper nog inte. Jag tycker du borde ta tag i dagen, gå upp normala tiden och ta det lite lugnt med allt festande nu hädanefter!

Hon är säkert en jätte gullig tjej. Men vem tar en 15 årig som festar hela tiden och byter kompisar som en annan byter strumpor på allvar egentligen? Inte jag iaf..... Kom igen nu tjejen, ryck upp dig lite!



En otroligt snygg Paow innan hon drar ut.
Hon passar verkligen i den lite rockiga stilen tycker jag...

Bilden är tagen från Paulinas blogg!

Stina Lee

Ingen har väl gått och missat att vår kära Stina Lee är gravid och ska få en liten tjej nu i September?
Ojojoj vilken bra mamma den tjejen kommer bli! Jag avgudar henne. Hon verkar så himla jordnära och
trevlig. Jag ser verkligen framemot till den stora dagen och håller verkligen tummarna för att det kommer gå bra för henne och hennes familj!

Och vår kära Stina får INTE sluta blogga när hon blir mamma. Hur ska vi klara oss utan henne i bloggvärlden?



Så vacker!
Bilden är tagen från Stina Lees blogg!

Kissie/Amir?

Alla har väl märkt att Kissie och Amir bara glider mer och mer ifrån varandra. Igårkväll skrev Amir ett långt inlägg
om sanningen om dem. Enligt det inlägget kan man väl inte annat än tycka att det är Kissie som är idioten? Men vem vet, de gör väl allt för att få fler läsare eller?

Hur som helst så verkar båda vara två jävligt sköna personer och det är bara sjukt omoget av dem alla att hålla på som de gör? Vem av oss "normala" människor byter kompisar stup i kvarten? Precis, ingen. Nej, det verkar vara aningen turbolent mellan Kissie, Amir, Paow och Dessie. Hur ska det hela sluta egentligen???? Jag hoppas iaf att Amir och Kissie hittar tillbaka till varandra. De var söta ihop!


Bild och text taget från Amirs blogg: Gaybloggen.com

Hej alla!

Detta är mitt första inlägg och här tänkte jag skriva lite om mig själv och det är väl det ändå jag kommer säga också. För resten av den här bloggen kommer handla om de stora bloggarna Dessie, Paulina, Kissie, Amir, Linda Rosing, Natacha Peyre och Stina Lee. Kanske ett lite annorlunda val, men det är mina favoritbloggare och säkert många andras.

Jag vet inte om man kan kalla denna bloggen för en skvallerblogg precis, eller jo, en typ av skvallerblogg. Men jag kommer inte lägga vikten på att snacka skit om alla. Vi får helt enkelt se var den leder! Varför jag kallar mig och min blogg för gossip7 är för att det är en typ av skvallerblogg om de 7 bloggarna, så nu vet ni det.

Jag själv är en tjej på 20 år. Bor nere i Skåne, var tänker jag inte berätta eftersom jag vill hålla mig anonym. Ska börja plugga nu snart till matematiklärare för låg och mellanstadiet. Mina intressen är att läsa bloggar, umgås med mina vänner och min pojkvän som jag är förlovad med sedan 1,5 år tillbaka! Ett väldigt stort intresse är också djur! Kan inte få nog av djur. Har själv 2 chihuahuor, 2 papegojor och 3 råttor.

Det var väl det!

Xoxo / Gossip7

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0